November snart slut

23.11.2017 kl. 15:15

Vet inte vart dagarna/veckorna har gått. Tiden har löpt så himla snabbt och snart är det december. Iallafall november har gått så himla fort. Snart så fyller jag år igen, tyckte det var nyligen jag fyllde 20 år. Men nej ett helt år har igen passerat sen förra året. 

Förra året firade jag i Tallinn min födelsedag, det var så mysigt och härligt. Jag och min mamma tillsammans en dag i Tallinn, med shopping, cafebesök och mat. Dessutom prövade jag första gången på asiatisk mat då vi åt på en Kina restaurang. Inlägget kan läsas här.

Har tänkt skriva i december en årsresume som jag gjorde förra året, då jag tar upp vad som hänt och vad jag gjort detta år. 

 

Idag är det då torsdag, min sista dag på praktiken var idag. Och imorgon har jag en ledig fredag så skönt med lite lediga dagar. På lördagen ska jag till frisören, har velat klippa mig lite och nu blir det av. Skönt att få det gjort. Och på måndagen är man tillbaka då i skolbänken. 

Beställde en bok förra månaden som jag så länge väntat på Therese Lindgrens nya bok Vem bryr sig, med autograf. Och läste ut den ganska så snabbt, följer även Therese på Youtube hon är en av mina favoriter och inspiratörer. Och har inspirerat mig till den vegetariska kosten. 

 

 

Kommentarer (2)
Låter som en bra bok! Snyggt omslag också.
Ja-a du - tiden rusar, snart blir det vår!
Kram!
Carita23.11.17 kl. 17:15
Ja, min förra årets resa, den var så mysig! Året har verkligen gått snabbt.
cc24.11.17 kl. 08:55

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow