Första snön

29.10.2017 kl. 20:17

Första snön den kom i veckan i onsdag- torsdag tror jag, kom väldigt mycket snö faktiskt. Snabbt blev det vinter, men nu har nästan allt smält då det regnat. Men så fint det var de få dagarna snön var här. 

Enda minuset med snön var att jag fick gå till praktiken några dagar, men imorgon går det nog att cykla igen.

Annat jag gjort denna vecka än praktiserat är att igår firade vi min ena bonussyster som fyllde 18 år, veckolsutet före firade vi mina 2 syskon också. Vi har väldigt många som fyller år i oktober så det blir lite kalas på kalas. Men nu fyller ingen år på länge tills december då jag fyller 21. Kommentarer (2)
Vackra bilder, synd att snön smalt bort så fort,
cc30.10.17 kl. 07:52
Riktigt fint var det med den vita snön!
Carita30.10.17 kl. 18:04

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow