Oktober är här

03.10.2017 kl. 21:03

Och så var det redan oktober, tycker hela september gick så snabbt iväg att jag nästan inte hann med alla dagar som susade förbi. Tyckte det var igår skolan började men nej, nu har jag varit i skolan i flera veckor redan och på måndagen ska jag ut på min första Inlärning i arbete på tvåan. Och denna gången ska vi då ut på åldringshem/ servicehus. 

Idag var det för mig tidig väckning då jag skulle vara uppe med tuppen då kl 6.50 skulle jag vara på plats på ett åldringshem i Borgå för vi skulle ha en praktisk tent. Det gick nog helt bra tror jag och tiden gick snabbt där. Och dessutom fick man lära sig hur det fungerar på ett åldringshem så vet man vad man kan förvänta sig på måndagen.

På veckoslutet som gick hade jag en massa program då jag på lördagen uppträdde på ett evenemang, och dessutom skrev till en tidning och fotade evenemanget. Så den lördagen gick snabbt iväg men var jätte roligt nog. Jag läste 2 egenskrivna dikter och jag tyckte det gick riktigt bra.

Och på söndagen då den 1 oktober så fyllde min pappa år och vi firade honom med kaka, kaffe, kort och presenter som jag och mina syskon hade lagat.

Idag har det regnat, och imorgon ska det regna och väl i övermorgon också så man märker faktiskt att hösten är här på allvar. Trädena har bytt färg, det är kallt ute och förstås framförallt det är mörkt ute tidigt och länge på morgonen. 

 

 

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow