En härlig vecka

23.09.2017 kl. 21:12

Okej tycker veckorna denna höst bara rusar iväg, snart blir det oktober och jag far ut på praktik. Fick på torsdagen veta min praktik plats och är så glad för den. 

Förutom att jag fick veta vart jag skulle fara på praktik har vi i skolan haft ganska fullt upp med allt vi ska lära oss innan praktiken. Bl.a har vi fått sticka varandra och det var en rolig men lite nervös upplevelse. 

På veckan har jag också hunnit med hela 2 cafebesök en med mamma och en med min kompis Meli. 

På torsdagen började en skrivkurs som jag hade anmält mig till och det var riktigt kiva där, kursen började med att vi alla presenterade oss och fick berätta lite om vårt skrivande. Uppgiften vi fick var att vi skulle skriva i ca 15 minuter om ett visst tema som då skulle innehålla 3 vissa saker i. Och det var riktigt roligt nog ,jag skrev då en dikt. Ser framemot fortsättningen av kursen, dock kanske jag inte kan fara på alla gånger men isåfall får jag uppgifterna på eposten. 

Nästa veckoslut händer en spännande sak för då ska jag igen uppträda på en scen, förra hösten blev det väl 3 gånger jag uppträdde på en scen. Och nästa lördag ska uppträda på scen med 2 dikter som jag har skrivit. Nu har gjort det några gånger redan men alltid lite nervös är man nog ändå. Så måste öva till det i veckan. 

Kommentarer (1)
Jee, berätta mer om ditt kommande uppträdande
cc24.09.17 kl. 16:22

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow