Äntligen är våren här!

03.05.2017 kl. 19:41

Underbar start på veckan har det varit, för att våren är äntligen här och solen och värmen. Och äntligen börjar allt komma i liv, växterna och blommorna bara blommar på där ute. Helt härligt väder helt enkelt. 

Jag haft massa på gång dessa dagar. Igår ringde de från radion till mig och ville intervjua mig om bussarna då dragit en massa viktiga bussar till stan. Så nu är det tyvärr jätte svårt att åka med bussen då det knappt går några bussar. Ett exempel är idag då jag slutade där vid klockan 14, men bussen hem for först 16.30 som dessutom var 20 minuter försenad så jag var hemma idag först klockan 18. Inte så roligt precis. 

Intervjun borde komma upp imorgon länkar till den när den har kommit upp iallafall. 

Tack vare det underbara vädret har jag bara njutit, var igår på glass efter skolan på terassen i Borgå helt underbart var det. 

 

 
Igår på kvällen var jag på Tjejharmoni det är en grupp som kyrkan har som det ordnas en gång i månaden för över 18 åriga kvinnor. Och igår hade vi då vår avslutning och på temat var Hattfest. Så jag hittade denna hatt hos min famo som har varit min gamlamommos hatt och den är troligtvis från 60 talet.
 
Och idag efter skolan blev jag och vänta på bussen ganska så länge. Men jag och mamma hade bestämt träff och vi var till ett café här i Borgå som heter Cabriolé och vi tog varsin kakbit och kaffe super gott var det.
 
Och imorgon är det redan torsdag då snabbt denna vecka går då när man var ledig på måndagen. 
 

#ratatasbloggutmaning

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Ja, nu är det bara för härligt med våren!!
cc03.05.17 kl. 20:02

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow