Veckan som gått

03.04.2017 kl. 08:20

 

På onsdagen förhandsröstade jag, och om du inte har förhandsröstat så hinner du ännu göra det sista dagen är imorgon. Och sen kan man ännu på själva valdagen på söndagen rösta. 

Dessutom hade jag 2 prov den här veckan som gick, så veckan gick mycket ut på att läsa på proven. Oftast har vi prov då när det är periodsbyte vilket det är nu idag. Men min vecka gick jätte snabbt och plötsligt var det fredag. 

 

På fredagen hade jag bestämt träff med min kompis Ronja, och så for jag till henne några timmar. Och hälsade på henne och hennes söta 2 månaders flicka. Vad hon hade växt sen förra gången, och så glad hon var då jag skulle fota henne. 

 

 

På vägen hem i Lidl såg jag dessa rosa tulpaner och tyckte de var så fina och våriga så jag köpte hem en bukett.

På lördagmorgon gjorde jag först kampanj inför valet. Vädret var inte det bästa mitt i allt började det snöa och kallt var det. Nu närmar sig valet dessutom, och det sista med valkampanjen görs ännu denna vecka.

När jag kom hem från kampanjen så gjorde jag lunch åt tortilla med soja. Och sen bakade jag, prövade att baka en vegansk kladdkaka. Den blev helt okej men lite svampig i konstistensen. Så nästa gång prövar jag nog ett annat recept. 

Och på söndagen gjorde jag inget speciellt alls. Och nu är det en ny vecka igen. Men inte lika hektisk som den förra men nog lite att göra denna vecka ännu. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Kram och ha en bra vecka
cc03.04.17 kl. 08:42

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow