Hektisk vecka

Publicerad 28.03.2017 kl. 20:27

Äntligen är det vår på riktigt enligt mig, då det har varit varmare väder och solen har lyst de här dagarna. Jag har äntligen bytt till vårkläder. Idag hade jag på mig vårskor och vårjacka. Så glad över att vintern är slut vill ha varmare väder nu genast.

Denna vecka är en hektisk vecka. Både skolarbete och saker inför valet att tänka på. Imorgon startar dessutom förhandsröstningen i Kommunalvalet, och tänkte själv gå och rösta imorgon. 

Dessutom har jag 2 prov denna vecka, för det är periodsbyte nästa vecka. Imorgon har jag ett anatomi prov och på fredag Dietlära prov. Dessutom ska jag göra valkampanj denna vecka omkring här i Lovisa. Och på fredag ska jag även träffa Ronja. Så en hektisk vecka blir det, men nästa vecka borde bli något lugnare hoppas jag. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?
våren kommer sakta men säkert, ha en bra vecka!
cc29.03.17 kl. 06:50