Ett veckoslut i Vasa

27.02.2017 kl. 20:06

Soliga vackra Vasa på lördagen

Och så var det äntligen dags att åka till Vasa på A brand new me på fredagen. Faktiskt min första gång till Vasa var det också. På fredagen startade jag tidigt klockan 11 gick bussen till Borgå. Och i Borgå åt jag en lätt lunch innan jag for vidare med en annan buss till Helsingfors. Väl i Helsingfors tog jag sedan tåget för den nästan 4 timmar långa resan upp till Vasa. 

Lite efter 18 då mörktet redan hade fallit, så kom jag till ljuvliga Vasa. Det första jag gjorde var att fara till matbutiken innan jag begav mig till hotellet. Vi sovde på Omena hotellet i Vasa som är några meter ifrån tågstationen. Vilket var bra med korta avstånd och K- citymarket i Vasa var också i närheten så dit gick jag. Efter det inspekterade jag hotellrummet som jag delade med 2 andra. Och bytte om till klänning inför kvällen då vi skulle ha mingel. 

På minglet träffade jag en massa härliga personer och vi hade även en tävling. Jag pratade även med underbara Ellen där som även föreläste där på lördagen. Runt 21 begav jag mig tillbaks till hotellet.

På vägen till seminariumet på lördag morgonen kunde jag inte låta bli att knäppa några bilder på Vasa.

Ett tal som jag hade väntat på hela veckoslutet var Ellens tal, och hon pratade så bra om sin resa bl.a Sjukt duktig och inspirerande hon är!

En annan sjukt duktig talare var Michaela, hennes tal var också jätte inspirerande. Jag tyckte faktiskt att alla talare på A brand new var sjukt duktiga, och jag blev faktiskt väldigt imponerad på alla 6 stycken som var där.

Den jätte goda lunchen vi fick, innan seminariumet fortsatte. 

Efter seminariumet och workshopparna så hade jag ju bestämt träff med Cajsa som jag skrev om i förra inlägget.

Efter träffen med Cajsa gick jag och laga mig färdig inför sitzen sminkade mig och bytte om. Tyvärr har jag inga bilder från sitzen. Men iallafall dansade jag, och så var det förstås mat och där var ett live band på plats. 

På söndagen vaknade jag och var ganska så trött efter lördagen, men en programpunkt var kvar ännu och det var brunch. Det var verkligen en helt fantastisk brunch med massa gott som man kunde välja mellan, bröd,pajer,smoothie,sallad och t.o.m kladdkaka fanns det. 

Så gott det var med brunch. När jag ätit och pratat lite med personer där så var det dags sedan att ta tåget hem. 

Nöjd,glad men trött efter ett härligt evenemang i Vasa var jag. Tusen tummar upp till härliga SUare, till er som gjorde själva evenemanget, och alla jag har pratat med. Det var ett helt super veckoslut och ett bra jobb ni gjort för evenemanget!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow