En ledig måndag

23.01.2017 kl. 19:41

Vilken skön start på veckan, jag var nämligen ledig från skolan idag. Så en bra start på veckan tycker jag. Dagen gick ändå jätte snabbt gick upp vid 8 och lagade frukost, gjorde amerikanska pannkakor. Som jag sedan åt med sirap på och en kopp kaffe till. Så det var en jätte bra start på måndagen, sen njöt jag med frukosten framför datan kollade lite på youtube. Innan klockan bara rusade iväg, skulle föra en grej till ett ställe klockan 11. Så min morgon gick ganska snabbt iväg. Så var jag också och handlade lite ingredienser till middagen och runebergstårtor mums. När jag kom hem åt jag lunch och runebergstårta med kaffe. 

Sen så gjorde jag inte så mycket var lite på datan och klockan igen rusade iväg som den oftast gör. Och min lillebror kom hem och vi spelade Wii. Sedan började jag laga middag. 

Blev en linsgryta med bönor och champinjoner, och ris. Blev jätte gott. Och sen efter det gjorde jag inget speciellt. Imorgon till skolan igen och på eftermiddagen ska jag träffa en kompis som jag inte sett sedan i somras så det ska bli kiva. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Grytan ser riktigt god ut måste jag säga
Emma23.01.17 kl. 22:21
Tackar :) ja blev riktigt nöjd med den!
24.01.17 19:44
Ser gott ut
cc24.01.17 kl. 07:30

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow