Helsingfors pride 2.7

03.07.2016 kl. 19:42

Whau vilket super veckoslut jag haft i Helsingfors. Har tänkt dela upp inläggen i 2 delar och tänkte vi börjar med priden som var igår (på lördagen). Igår steg jag tidigt upp för jag skulle hjälpa och fixa Svensk Ungdoms tält upp som skulle till Medborgartorget. Så var där 10 på stan, sedan fixade vi tältet. Tiden rusade förbi och priden skulle börja 13, men vi skulle samlas på senatstorget kl 12. Så då började vi gå dit.

Jag gick då på priden med Svensk Ungdom och hade även en flagga med. Alltså priden var så häftigt och underbar svårt att beskriva. Gick den iallafall för första gången. Och det var så värt all väntande och hettan på senatstorgets trappa. Det delades även ut gratis saker som armband och en krona från burger king, ballonger m.m.

Sedan fick vi äntligen börja gå och jag hade faktiskt feelisen på topp jag och min kompis.

Efter vi gått på priden, så for jag och 2 andra och äta lunch. Åt en god vegetarisk halloumi sandwich och sötpotatisfries. Sen jag gick till Puistojuhlan där även Svensk Ungdoms tält var. Hörde lite på musik bl.a Janna. Var i tältet och åt en glass sedan tog jag tåget tillbaks där jag bodde för veckoslutet.

Janna

Men sen fick jag plötsligt en ide och for på bio och det var faktiskt min första 3D film jag såg på Independence Day återkomsten. Och så bra film och så häftig första gångens upplevelse med 3D. Så lördagen var en jätte rolig och upplevelserik dag.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Underbart har du haft!!
CC03.07.16 kl. 20:04
Regnbågsflaaaggaan!
Anonym01.08.16 kl. 16:41

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow