Veckoplanering: v36

Veckans veckoplanering, vissa planer lite öppna ännu. Men annars ganska varierande program denna vecka. Min första hela skolvecka dessutom som börjar. Så vet inte hur mycket skolarbete vi får.
 

- Måndag: Inget annat planerat än skola skönt, men måste fixa nån sorts mat som räcker till flera dagar.

- Tisdag: Min jumpa börjar första gången som jag ska börja gå på min cirkelträning, sen på kvällen har jag ännu ett möte. 

- Onsdag: Kyrkans Tjejharmoni

- Torsdag: Ledig, här ska jag lägga in sånt som behöver göras. Kanske något skolarbete och har en deadline som jag måste skriva. 

- Fredag, Lördag och Söndag: Just nu inget riktigt planerat, utan på fredag förstås skola. Så dom här dagarna är lite öppna ännu. 

 

 

 

03.09.2017 kl. 18:46

Veckoplanering: v35

 

Försökte tidigare börja med de här veckoplaneringsinläggen men blev aldrig något av det. Så ska försöka nu igen. Idén är att varje söndag eller måndag skriva en planering för veckan som kommer. Senare denna veckan ska det även komma upp vad jag sysslat med i augusti. Tyvärr har jag lyckats bli lite sjuk just nu också så vi får se hur jag mår helt enkelt. 

- Tisdag: Ettorna kommer till skolan. Jag ska vara tutor där, dra ett program vi planerade i våras. Hoppas det lyckas bra.

- Onsdag: Ingenting planerat, ta en lugn dag före skolan börjar helt enkelt, fixa något smått och så kanske. Som att skriva dikterna till Astra och öva på en matematik tent.

- Torsdag: Skolan börjar, mitt 2a studieår som närvårdarstuderande. En ganska så kort dag som tur, men tyvärr har jag en matematik tent efter skolan. Kanske ett möte också på kvällen.

- Fredag: Andra dagen i skolan, inget speciellt planerat bara ta det lugnt. 

- Lördag och söndag: Lördag en marknad kanske tänkt gå på, söndag ta det lugnt. 

28.08.2017 kl. 19:48

Veckoplanering v.19

Haft ett intensivt Kongress veckoslut bakom mig nu, ett inlägg om Kongressen kommer upp senare på bloggen. Men tänkte lägga upp ett inlägg extra idag fast jag bloggade igår. Tänkte börja med en serie här på bloggen som heter Veckoplanering och skriva om min vecka och planer helt enkelt.

- På lördagen ska jag på mitt första ratata evenemang. Jippi väntar så. Det är en författarfrukost med Malin Båtmästar i Helsingfors.

- På söndagen är det morsdag och då ska jag förstås fira min fina mamma <3

- Var idag på tutorplanering vi planerade om hur och vad vi ska göra med de nya ettorna på första skoldagen.

- Sen har jag då som vanligt skola varje dag denna vecka och jobb på tisdag-torsdag. 

Så ser min vecka ut för vecka 19.

 

08.05.2017 kl. 20:46

 

 

 

-OM MIG-

Daniela Ikäheimo

20 årig bloggare,poet,
hobbyfotograf och frilansare
Lakto ovo vegetarian

min kreativa blogg:
www.lillapoeten.ratata.fi

Utbildad bildartesan
Studerar till närvårdare
Bloggare sedan 2009
Finlandssvensk från Nyland

Kontakt: danielaiblogg@gmail.com

Instagram: Kaleinad

Facebook sida: Daniela I

 

 

Follow